Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
    Супер! И кат се наспиш може да пиеме кафе

Ще ти се обадя )) ама към 2-3 примерно )) съгласна ли си?
    sigpic

Comment

• хехе, даваха Grigor по БТВ! Сглобяваше пак някаква яка конфигурация!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Нормално ли е толкова много да са се овълчили тия шофьори и да им липсва всякаква търпимост на пътя вече..? Сутринта се опитвах 10 минути да изляза от ОМВ-то на Г.М. Димитров и ми стана леко тъжно като ги гледах кретените как ще си счупят колите от буксуване и пилене, само и само да не спрат за 3 секунди да ме пуснат... Те си карат с такава скорост, че ако просто я поддържат еднаква аз ще си се включа и те дори няма да намалят - ама не - като видят, че някой се опитва да се включи пред тях и скачат на педала така, че после не могат да спрат на светофара само и само някой да не ги предвари... Комплексарщина ли е това, какво е, не знам но е щеше да е смешно ако не беше тъжно... По принцип не ми прави такова впечатление, защото на всеки 5-6 "бързащи" в такава ситуация, обикновено се появява един нормален... Просто тази сутрин не се появи нито един...
        И броя на клаксоните по светофарите, измерващи наносекундата, като че ли се е увеличил... Свиркат все едно, че от тази частица от секундата зависи живота им и като тръгна и на трета погледна в огледалото, оня свирача още се чуди дали да тръгва или да изчака да светне червено и да си почине още 3 минути...
        Абе с две думи: все повече и повече товарят шофьорите по пътя...

Comment

• Слагаш черно фолио на стъклата (да не гледаш тъпаците около теб) и пускаш силно музиката (за да не чуваш пак същите тъпаци )
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Слагаш черно фолио на стъклата ....
            ...и се срещаш често с служители на КАТ , че и всякакви други патрулки от МВР
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• До какво доживяхме колеги...
              Вече можеш да си купиш силикон Втора Употреба...
              http://face.aukro.bg/ShowItem2.php?item=1424562225
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                Нормално ли е толкова много да са се овълчили тия шофьори и да им липсва всякаква търпимост на пътя вече..? Сутринта се опитвах 10 минути да изляза от ОМВ-то на Г.М. Димитров и ми стана леко тъжно като ги гледах кретените как ще си счупят колите от буксуване и пилене, само и само да не спрат за 3 секунди да ме пуснат... Те си карат с такава скорост, че ако просто я поддържат еднаква аз ще си се включа и те дори няма да намалят - ама не - като видят, че някой се опитва да се включи пред тях и скачат на педала така, че после не могат да спрат на светофара само и само някой да не ги предвари... Комплексарщина ли е това, какво е, не знам но е щеше да е смешно ако не беше тъжно... По принцип не ми прави такова впечатление, защото на всеки 5-6 "бързащи" в такава ситуация, обикновено се появява един нормален... Просто тази сутрин не се появи нито един...
                И броя на клаксоните по светофарите, измерващи наносекундата, като че ли се е увеличил... Свиркат все едно, че от тази частица от секундата зависи живота им и като тръгна и на трета погледна в огледалото, оня свирача още се чуди дали да тръгва или да изчака да светне червено и да си почине още 3 минути...
                Абе с две думи: все повече и повече товарят шофьорите по пътя...
                Вчера на околовръстното дадох път на един старец със строшена жигулка. Просто човека гледаше безпомощно и чакаше за помощ.
                От зад един засвири просташки, сякаш ако пусна тоя човек ще настане края на света.
                После се опита да ме изреже с новата си кола , втора употреба, но се ядосах и го изрязах с Катъра!
                Така де! за една чест живееме.
                Скапах го интелектуално, щото паднах до неговото ниво, но шока беше, когато се разделихме на светофара!
                Кретена носеше клубните стикери.
                Запомних го!
                Дупе да му е яко!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Кретена носеше клубните стикери.
                  Леле, това сега дано не го видят колегите, дето изтрещяват като видят просташко поведение на пътя от каквато и да е алфа...
                  Може пък и да има логично обяснение...
                  Както и да е - факт е, че толерантността на шофьорите в голЕмото село е между нулева и никаква

Comment

• Клубните или форумните?
                    Щото членове на клуба има малко, алфисти още по-малко, виж алфаджиите се множат всеки ден.
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                      ...
                      Мисля си, че по-правилно е да се каже алфаджиЙте в точно този случай за да е ясно за какви хора става дума

Comment

• Направо халваджии да станат и да го въведем официално като термин...
                        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                        Mazda 6 2.3 2005
                        sigpic

Comment

• Стига сте спалиииии
                          sigpic

Comment

• Борим се с грипааааа
                            Last edited by Galof; d.m.y г., 15:26.
                            Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                            Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
                              Борим се с грипааааа

Ей, добре че е тоя грип да те спаси :ДДДДДД че иначе....:ДДДДДД
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
                                Ей, добре че е тоя грип да те спаси :ДДДДДД че иначе....:ДДДДДД
                                е от кво ме спасии ...
                                Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                                Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Working...
                                X